onsdag 6 maj 2009

Arbetslogg 2


Tjenare idag vart det upp i ottan och flytta grejer, fixade i ordning lite på lagret och märkte upp inkommande prylar.

Efter det rullade dagen på med en hel del samtal från kunder innan lunchen. Satt i telefon mest hela tiden från 9 till 12. Konstigt det där, ibland kan det vara helt tyst i telefon i nästan en timme, medans nästa dag samma tid går telefonen varm.

Sedan blev det några timmar effektiv tid med jobb på nya webbshoppen med uppdateringar av produkter.

Fick mig att fundera lite på om man kanske borde koppla in någon växel eller kösystem på telefonen istället för att det ska tuta upptaget för kunderna som ringer. Hur har ni andra gjort?

Vid 17 tiden drog jag ut till Kusten och fick lite underbart frisk havsluft (underbara bohuslän!), sedan blev det ett snabbt telefonmöte i bilen hem med en av våra produktutvecklare där vi stämde av hur tidslinjen såg ut för ett projekt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni kan köra telias mobil lösning för 79+99 kr i månaden. Där kan man även lägga till ett fast nr. Mao ni har ett mobil nr och ett fast nr men det ringer i samma lur :)
Läs mer på
http://www.telia.se/foretag/katalog/VisaProdukt.do?productRef=/foretag/produkter_tjanster/produktomrade/mobiltelefoni/abonnemang/telia-jobbmobil-rorlig.product@SE_TELIA